fredag 4 maj 2012

Då bar det av till Danmark då... fast det var ju några dagar sedan.

Då bar det av till Danmark då... fast det var ju några dagar sedan.

Tänkte väl att då kan jag sitta och snickra ihop lite inlägg nästan varje dag... eller hur!?! Trots att det inte blåser så är det full fart, då menar jag inte fysiska aktiviteter (det är ju dock semester) utan på det sociala planet, vilket gör att tiden blir knapp för att pilla med datorn. Och det är ju bara positivt, ingen chans att det blir långtråkigt trots att det blåst lite dåligt i inledningen av veckan.

En vy man sett tidigare, hmmm... undra hur många gånger vi passerat
under den bron på väg till Danmark?



En kall "Hof" i kvällssolen...


När kommer vinden ?

Seglingen

Vi har haft en kväll med ca 8-10 m/s vilket var en skön start, samt en dag då det var riktigt glidarväder. Men den dagen var vädret härligt och maten samt fikat vi hade med oss smakade bättre än någonsin i den vackra lantmiljön tillsammans med goda kamrater.

Lite fyrbenta kompisar dök upp då och då och tittade förundrat på vad vi för tillfället sysslade med. Lite småskygga var de, men en klapp på mulen var ok. De så ut att ha det jättebra då de sprang runt och busade med varandra på en jätteäng i solskenet.



Nr 444 kollar läget... medan de andra fegisarna
håller sig i bakgrunden.


Idag blev det i alla fall riktig vindsurfing med vindhastigheter mellan 8-12 m/s. Jag kände mig riktigt ringrostig men det var riktigt kul ändå. Men det känns som om man skulle behöva börja anstränga sig lite mer för att stärka konditionen...

Fina ytor att sträcka ut på...
Först ut, Johan.
Nu är det dags att lägga ifrån sig kameran och sticka ut...
Men det var kallt idag !!!

Då sitter det fin fint med en varm dusch, en "Gammel" och ett par "Hof".

 
En kall "Hof" slinker ner i alla lägen.


Förutom lite slappa, en jättegod räksmörgås och lite shopping blev det lite tidsfördriv på båten som  inkluderade ett försök till några "kreativa" bilder;

Hej då, Göteborg...
Ett antal bilar började larma när båten krängde lite. Pratade med en Dansk som förklarade att det skulle finnas en knapp som man ska trycka på när man åker båt... Ops, larmade gjorde även min bil... iväg till receptionen, fick eskort ner till bildäck av en ordningsvakt, läsa instruktionsbok fort som f@n. Hittade en knapp på dörrstolpen som skulle koppla bort bortforslings- och lägeslarmet. Tryckte... den ändrade färg... larmade på och hoppades på det bästa. Funkade tydligen. Inga mer larm.
...äntligen på väg...

..."kreativt" ljusspel runt vattenglaset !?! till de som ska köra sista biten...

...glädje som smittar av sig...    (Johan)

...hela havet (taket) stormar...

?



Rune gör en insats på stranden. En del kommer från havet, men en del är
skräp som folk inte orkar ta med sig hem igen... illa.



Och så, som så många gånger tidigare...


Lite slappa på båten innan ett antal timmar i bilen.
Alltid på jakt...

...efter något ätbart.


...på väg hem med lite färg på näsan som skvallrar om det fina vädret.
Trots att det var lite kyligt emellanåt.

1 kommentar:

  1. Hej svejs! Har precis svarat på ditt inlägg på min blog :-)och nu har jag tittat in här och njutit av dina vackra foton!
    Ser verkligen ut som att du (ni) hade det härligt i Danmark, vackra stränder och vindpinat hav, vindsurfing, god öl, vackra vyer i goda vänners lag,"livskvalté" på hög nivå,och sedan att kunna "dela med sig av upplevelsen på sin foto blog" kan man ha det bättre?
    //Ha en trevlig helg/ Maria

    SvaraRadera